Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Tel: +32 (0)9 282 42 23
Of gebruik onze online chat

Brustor B200 terrasoverkapping

Luxueus genieten

De Brustor B200 is het paradepaardje van de Brustor Outdoor Living collectie. Dankzij de volautomatische, kantelbare aluminium lamellen kunt u de lichtinval helemaal naar wens samenstellen. Open uw lamellendak om te genieten van de zon en sluit de lamellen wanneer het regent, waarbij de regen wordt opgevangen door een discrete goot. En met een optionele regen- en sneeuwsensor gaat dit zelfs volledig automatisch. Kortom, de Brustor B200 is onmisbaar in uw tuin.

Terrasoverkapping: de verschillende opties

U kunt uw Brustor B200 volledig naar wens samenstellen. Kies bijvoorbeeld voor mooie opbouwscreens die aan de onderzijde worden vastgemaakt. Dankzij de ZIP screens geniet u ook tijdens het voor- en naseizoen van uw terrasoverkapping. En dankzij een optioneel verwarmingselement geniet u daarnaast ook nog van een aangename warmte.

Deze terrasoverkapping kan als aanbouw, alleenstaand of gekoppeld geplaatst worden. Standaard wordt de Brustor B200 in wit of antracietgrijs geleverd, maar kan in overleg in een van de andere 200 RAL-kleuren geleverd worden.

Tevens kunt u uw terrasoverkapping af laten werken met mooie LED strips. De LED strips kunnen op de volgende plaatsen aangebracht worden:

  • LED strips in de lamellen die het dak vormen;
  • LED spots in de structuur;
  • LED strips aan de goot.

Brustor B200 terrasoverkapping op maat

De Brustor B200 is niet voor niets groot favoriet. Dit type terrasoverkapping is namelijk volledig ontworpen zodat u van alle gemakken voorzien bent.

  • Terrasoverkapping volledig op maat;
  • Oversteek mogelijk tot maximaal 1/3e van het oppervlakte;
  • Grotere en hogere goten in het dak en in de zijpalen voor een extra groot waterdebiet;
  • Grotere en bredere opening in de zijpalen zodat de waterafvoer nog sneller verloopt;
  • De openingen in de zijpalen zijn voorzien van een bladvanger, zodat uw openingen niet verstopt kunnen raken.


Extra informatie

Geïntegreerde screens

Bij de Brustor B200 kunnen ZIP screens in het frame van de terrasoverkapping ingebouwd worden. Hierdoor zullen deze in gesloten toestand onzichtbaar zijn. Deze screens zijn beschikbaar tot een breedte van 6 meter en zijn tevens uit te voeren met winddichte vensters en vensterstroken. Zo geniet u onder elke weersomstandigheid van uw tuin.

Automatisch bedienbaar

De Brustor B200 is automatisch bedienbaar dankzij de bijgeleverde Somfy afstandsbediening. Hiermee kunt u uw terrasoverkapping vanaf een afstand bedienen. Zo kunt u binnen een handomdraai uw lamellendak openen of juist sluiten, de opbouwscreens ophalen of laten zakken en uw ledverlichting aan- en uitzetten. Dankzij de Somfy afstandsbediening geniet u extra van de gewenste comfort.

Ledverlichting in de lamellen

Naast LED strips in de goot en LED spots in de structuur kunt u nu ook ledverlichting in de lamellen van het lamellendak laten plaatsen. Hiermee geniet u tot in de late uurtjes van uw tuin en hoeft u niet naar binnen als het eenmaal wat donkerder wordt. De ledverlichting kan tevens met de bijgeleverde Somfy afstandsbediening aangestuurd worden.

LED strips aan de goot - UP/DOWN

U kunt uw Brustor B200 laten uitvoeren met directe (down) en/of indirecte (up) verlichting aan de goten. Dit is optioneel.

Afmetingen

Maximale afmetingen
Koppelbaar in de lengte én de breedte
1 dakelement: 7 m x 3,5 m (lengte x breedte)
2 dakelementen: 7 m x 7 m (lengte x breedte)
Maximale hoogte
3 m
 
 

Opties

LED spots in de structuur

Wij bieden u de mogelijkheid om uw terrasoverkapping om spots in de structuur te integreren. Dit is optioneel.

Regen- en windsensor

De discreet ingebouwde regen- en sneeuwsensor beschermt uw terras tegen de regen. Wanneer het begint te regenen, kantelen de lamellen automatisch waardoor er een dak ontstaat. Zo beschermt u uw tuinmeubelen tegen de regen en heeft u hier nog langer plezier van. Bij neerslag onder de 2°C zal het dak zich openen om zo sneeuwophoping te voorkomen.

Verwarmingselement

Dankzij de krachtige terrasverwarmer (2.000W) geniet u ook tijdens het voor- en naseizoen van uw tuin. Met de Somfy afstandsbediening stelt u het verwarmingselement in op gewenste hoogte. De warmtestralers voor de Brustor B200 zijn uitvoerbaar in een zwarte of geanodiseerde kleur.

Lamellen (16cm)

Standaard zijn de lamellen 16cm breed. Wanneer de lamellen gesloten zijn, wordt er een dak gevormd. De lamellen zorgen er tevens voor dat het regenwater afgevoerd kan worden naar de discrete goot. De lamellen kunnen ook gedeeltelijk of volledig geopend worden waardoor u zelf de gewenste lichtinval kunt bepalen.

Vrijstaand of aanbouw

De aluminium Outdoor Living kan vrijstaand of als aanbouw aan elke gevel gemonteerd worden. Deze veelzijdigheid maakt van deze pergola een duurzame oplossing voor terrassen, patio’s, balkons en buitenkeukens. Tevens bestaat de mogelijkheid om meerdere terrasoverkappingen aan elkaar te koppelen, zodat u een nog grotere terrasoverkapping kunt creëren.

Afwatering met vier regengoten

Wanneer de lamellen gesloten zijn en er een dak gevormd wordt, kan het regenwater afgevoerd worden naar de vier discreet ingebouwde regengoten in de zijpalen. Hier bevinden zich afvoerkanalen waardoor er een natuurlijke en efficiënte afwatering plaatsvindt.

Garantie van 5 jaar

De Brustor terrasoverkappingen genieten een garantietermijn van 5 jaar. Voor meer informatie over de garantie adviseren wij u contact op te nemen met onze dealers.