Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Tel: +32 (0)9 282 42 23
Of gebruik onze online chat

Brustor B1200 ZIP Zonwering Screen

De Brustor B1200 is de nieuwste telg in de uitgebreide Brustor screen familie. Volledig ingebouwd in de spouwmuur loopt het design naadloos over van de muur naar het raam. Geen storende elementen die het zicht verarmen. Geheel volgens het Brustor ZIPscreen principe glijdt de screen volautomatisch windvast via de “onzichtbare” zijgeleiders naar beneden. De voorlat houdt de zonwering screen strak in het geheel en opgerold verdwijnt die voorlat volledig in de screenkast. ZIP screens zijn de garantie voor windvaste, zonfilterende en insectenwerende raamdoeken.

De screen Brustor B1200 kan in een heel assortiment screendoeken geleverd worden. Het vervangen van de doekrol kan hierbij op zeer eenvoudige manier gebeuren. Standaard wordt de kast geleverd in 20μm geanodiseerd, 7016 en 9016 gestructureerd of in de gewenste RAL kleuren. De vele afwerkingsmogelijkheden maken dat de Brustor B1200 past bij elke gevel of project.

Zonwering screen Brustor B1200 Zip kan niet gekoppeld worden.

De Brustor B1200 kan in specifieke gevallen ook toegepast worden als opbouwscreen bij de pergola’s van Brustor.Extra informatie

Zip screen

De ZIP Screen is een verticaal windvast screen. Het heeft een uniek ritssysteem dat het doek in alle omstandigheden perfect in de geleiders houdt. Zelfs bij een windkracht van 6 Beaufort geeft het geen krimp. De ZIP Screen is insectenwerend en verkrijgbaar in verschillende versies.

Windklasse 3

Brustor screens met windklasse 3 weerstaan aan een windkracht tot 6 Beaufort.. Deze bijzonder windvaste zonweringen zijn uitgerust met robuuste knikarmen waarvan de vier stalen kabels voldoen aan de hoogste Europese CE norm inzake windresistentie (EN 13561).

Rechthoekige kast

Volledig ingebouwd in de spouwmuur loopt het design naadloos over van de muur naar het raam.

Afmetingen

Kast
Rechthoekige kast van 16,5cm x 12cm
 
Breedte
Maximum breedte Screen: 5m breed
Maximum breedte Soltis: 4,4m breed
Hoogte
Maximum 3,5 m
Oppervlakte
12m²

Opties

Doek

De Brustor zonwering screens zijn voorzien van een hoogwaardig acryldoek. Dit garandeert een hoge kleurvastheid en is behandeld tegen water en vuil. In de Brustor collectie heeft u de keuze uit honderden acryldoeken. Kwestie van kleur en design optimaal bij uw woning te laten aansluiten.

Motorgestuurd

Woont u strak en modern? In de Brustor collecties vindt u naast de zonweringen met afgeronde cassettes ook een eigentijdse rechthoekige variant. Deze zonneschermen passen mooi bij de strakke vormen van hedendaagse architectuur en zijn desgewenst te integreren in de façade.

Vensterstrook in transparant PVC

Wilt u een transparant PVC-venster in uw screen? Dat kan. Het venster is eenvoudig over de breedte in te werken (max. hoogte 1,3 m, max. breedte 4 m). Nood aan nog meer zicht? Kies dan voor een transparant screen met Cristal PVC.

Windmeter

De Brustor zonwering screens en zonneschermen kunnen optioneel worden voorzien van een windmeter. Bij felle windstoten activeert deze sensor de motor en worden de screens automatisch in de behuizing opgerold. Zo hoeft u zich nooit zorgen te maken. Een hele geruststelling als u even niet thuis bent!