Kunnen wij u helpen?

Neem contact op met één van onze specialisten.

Tel: +32 (0)9 282 42 23
Of gebruik onze online chat

Brustor B1085 ZIP Zonwering Screen

De collectie Brustor B1085 ZIP zonwering screens hebben een maximale hoogte van 1,8 m. Het unieke ritssysteem houdt het doek op elke hoogte in de zijgeleider. De Brustor B1085 ZIP zonwering screen beantwoordt bovendien aan de hoogste windclassificatie (windklasse 3) en is insectenwerend.

U heeft de keuze tussen een ronde (Brustor B1085 SR ZIP) of vierkante (Brustor B1085 C ZIP) behuizing afhankelijk van de hoogte van de screen. De ZIP screen is ook in een gekoppelde versie beschikbaar. Het maximale doekoppervlak van de ZIP screen bedraagt 6,5 m2 (of tot 13 m2 gekoppeld).Extra informatie

Zip screen

De ZIP Screen is een verticaal windvast screen. Het heeft een uniek ritssysteem dat het doek in alle omstandigheden perfect in de geleiders houdt. Zelfs bij een windkracht van 6 Beaufort geeft het geen krimp. De ZIP Screen is insectenwerend en verkrijgbaar in verschillende versies.

Windklasse 3

Brustor screens met windklasse 3 weerstaan aan een windkracht tot 6 Beaufort.. Deze bijzonder windvaste zonweringen zijn uitgerust met robuuste knikarmen waarvan de vier stalen kabels voldoen aan de hoogste Europese CE norm inzake windresistentie (EN 13561).

Vierkante kast

De kast biedt niet alleen een bescherming voor het doek en de onderdelen, ook het esthetisch aspect mag zeker niet ontbreken. Een rechte kast heeft een architectureel design dat naadloos past bij de meest moderne gebouwen.

Afmetingen

Kast
SR (klassiek, half-afgerond): 8,5 cm x 8,5 cm
C (strak, rechthoekig): 8,5 cm x 8,5 cm
Breedte
Breedte enkel: minimum 0,8 m - maximum 3,6 m
Breedte gekoppeld: minimum 1,6 m - maximum 7,2 m
Hoogte
Maximum 1,8 m
 
Oppervlakte
Oppervlakte enkel: maximum 6,5 m²
Oppervlakte gekoppeld: maximum 13 m²

Opties

Doek

De Brustor zonwering screens zijn voorzien van een hoogwaardig acryldoek. Dit garandeert een hoge kleurvastheid en is behandeld tegen water en vuil. In de Brustor collectie heeft u de keuze uit honderden acryldoeken. Kwestie van kleur en design optimaal bij uw woning te laten aansluiten.

Motorgestuurd

Woont u strak en modern? In de Brustor collecties vindt u naast de zonweringen met afgeronde cassettes ook een eigentijdse rechthoekige variant. Deze zonneschermen passen mooi bij de strakke vormen van hedendaagse architectuur en zijn desgewenst te integreren in de façade.

Vensterstrook in transparant PVC

Wilt u een transparant PVC-venster in uw screen? Dat kan. Het venster is eenvoudig over de breedte in te werken (max. hoogte 1,3 m, max. breedte 4 m). Nood aan nog meer zicht? Kies dan voor een transparant screen met Cristal PVC.

Windmeter

De Brustor zonwering screens en zonneschermen kunnen optioneel worden voorzien van een windmeter. Bij felle windstoten activeert deze sensor de motor en worden de screens automatisch in de behuizing opgerold. Zo hoeft u zich nooit zorgen te maken. Een hele geruststelling als u even niet thuis bent!